Varde Handel - Vis begivenhed
BEGIVENHEDER I

VARDE

AC/DC UK koncert i Polyfonen

Kalender 28.09.2024

Oplev ”Thunderstruck”, ”Back in Black”, ”Whole Lotta Rosie”, ”Highway to Hell”, ”Dirty Deeds”, ”Shoot to Thrill”, ”Shook me all night long” og alle de andre klassiskere i dette sprudlende helaftens-show dedikeret til AC/DC’s imponerende musik.

AC/DC UK er historien om inkarnerede fans, der besluttede sig for at lave verdens mest tro og gennemførte kopi af AC/DC – og slap afsted med det! Gang på gang er bandet kåret som det bedste AC/DC-tributeband i Storbritannien og med hundredevis af koncerter over hele verden, må AC/DC UK siges at være det primære tribute til de australske rocklegender. Der er tale om en knivskarp gengivelse af både lyd og udseende, som meget få kan gøre efter!

AC/DC UK har opnået, hvad de fleste nok regner for utænkeligt for et tributeband. De har optrådt på hovedscenen på den legendariske Grasspop-festival lige efter hovednavnet Iron Maiden! De har tillige delt scene med rock-superstjerner som Ozzy Osbourne, Marilyn Manson, Judas Priest, Guns n Roses og danske Volbeat! Deres dedikation og eksplosive sceneoptræden er ganske enkelt ikke til at stå for!

Koncerten starter kl. 20:00

Dørene til Foyeren åbner kl. 18:00 – Her er der mulighed for at købe drikkevarer i vores hyggelige bar. Samt lige at spise fra vores Streetfood 

Pris: 295 kr.

Billetter kan findes på Polyfonen.dk

Book/Bestil/Køb

Adresse: Arnbjergalle 2, 6800, Varde
Dato: lørdag, september 28, 2024, 20:00:00
E-mail: kontakt@polyfonen.dk
Web: https://polyfonen.dk/
SoMe: