Varde Handel - Vis begivenhed
BEGIVENHEDER I

VARDE

Anders Blichfeldt - Tik Tak Tur 24 i Polyfonen

Kalender 24.05.2024

På denne turne tager Anders, ligesom i Tik Tak, udgangspunkt i livets forskellige faser: Fortællingen sker gennem sange vi alle kender fra Big Fat Snake, Toppen af Poppen, og Queens rockmusical We Will Rock You, hvor Anders spillede hovedrollen i foråret 2023. Samarbejdet med Elvis’ band bliver også inddraget og helt spritnye sange vil være at finde på sætlisten. Sangene fremføres af en af de bedste livesangere i Danmark.
Der bliver grinet, sunget med og fældet en lille tåre blandt publikum. Vi hører om den svære vej til kærligheden, om at være far til 4, farfar til 3 små piger, og den bedrift det er at være gift i over 35 år. Der fortælles om livet på landevejen, og om at nå en alder, hvor man pludselig bliver TV-vært på TV2 Charlie samt medvirker i TV-serien “Kendisfamilier”.
Tik Tak’s succes har en særlig betydning for Anders, for verden har forandret sig meget siden Big Fat Snakes storhedstid. Musik bliver streamet idag, og det er svært at flytte fans fra CD til streaming, når de nu ikke hører til det helt unge segment længere. Derfor er Tik Tak, med den underfundige og rammene tekst om livets gang også blevet titelsang til denne turne.

Spisning starter kl. 18.00 og Koncerten starter kl. 20:00

Dørene til Foyeren åbner kl. 17:00 – Her er der mulighed for at købe drikkevarer i vores hyggelige bar.

Pris: 620 kr. inklusiv middag/buffet

Pris: 320 kr. uden middag/buffet

Billetter kan findes på Polyfonen.dk

Book/Bestil/Køb

Adresse: Arnbjergalle 2, 6800, Varde
Dato: fredag, maj 24, 2024, 18:00:00
E-mail: kontakt@polyfonen.dk
Web: https://polyfonen.dk/
SoMe: